Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sasameki Koto

Egy újabb 2009-es yuri típusú animével van dolgunk, amelyet a 2007-es, azonos című manga alapján készítettek.

A történet Murasama Sumika körül forog. Sumika az osztályelnök, valamint fekete öves karatés, és ami őt legjobban zavarja, hogy nagyon magas és szerinte egyáltalán nem nőies. Ez is az oka, hogy miért hagyta abba a karatét. Barátja és osztálytársnője, Kazama pont az ellentéte - csinos és nyilvánosan felvállalja, hogy a lányokat szereti, de csak a csinosakat. Ebbe a lányba szerelmes Sumika és e körül forog az egész történetünk. A sorozat előrehaladtával Sumika egyik fiú osztálytársáról, Akemiya-kunról kiderülnek érdekes dolgok, persze azon kívül, hogy szerelmes belé. Két lány osztálytársuk titkára is fény derül, akikkel később össze is barátkoznak. Valamint egyik osztálytársnőjük írói ambíciójára/érzéseire is.

Maga a történet sablonos, Sumika próbálja visszafogni érzéseit Kazama iránt, mivel nem akarja a barátságukat elrontani, és csak azt szeretné, ha boldog lenne. Persze ez nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik! A végén persze csak részleges befejezést kapunk, mint ahogy általában ezen stílusú/típusú animéknél már megszokhattuk.

Nekem személy szerint tetszett az anime, nem volt benne eget rengető újdonság, de a szerelmi szálak, humor/poénok miatt kellemes kikapcsolódást nyújtott. A rajzolással se volt problémám, a sorozathoz illett, mint ahogy az opening/ending is. Ajánlanám talán azoknak, akik egy könnyed yuri-s szerelmi animét néznének meg.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.